Paardrijvrijwilliger

Vrijwilligerswerk bij S&L Zorg

Dagelijks zijn er bij S&L Zorg vrijwilligers betrokken bij het leven van onze bewoners. Dat vinden wij heel fijn, want zij kunnen vaak net dat extra’s bieden. Vrijwilligers maken de dag van onze bewoners net wat fijner.

Je functie als vrijwilliger

Voor een van onze bewoners met een verstandelijke beperking, die woont op Lambertijnenhof van S&L Zorg in Bergen op Zoom, zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om hem bij zijn hobby te begeleiden. Samen ga je vanuit de woning naar de manege. Daar begeleid je hem op het paard en loop je ernaast tijdens de rit door de bak. Vervolgens eindig je samen weer op de woning. Meneer heeft moeite met eten en drinken, belangrijk is dat daar goed op gelet wordt. We zoeken iemand die iedere woensdagmiddag van 14.00 uur tot 17.00 uur tijd heeft.

Wil jij het verschil maken voor deze bewoner? Neem dan contact met ons op.

Wie zijn wij?

Wij bieden uitstekende zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, dat vinden we logisch bij S&L Zorg. Maar, menslievende zorg is echt ons doel. Dit zie je terug bij jou als medewerker, maar ook bij onze vrijwilligers en mantelzorgers, de gezellige huizen, de levendige zorgwijken, de activiteiten en dagbesteding.

Met zo’n 800 medewerkers, en 250 vrijwilligers, bieden we meer dan 380 bewoners dagelijks uitstekende zorg. We zijn dus best met velen, maar zo voelt het niet. Eigenlijk zijn we een relatief kleine zorginstelling. In onze zorg staat de bewoner altijd centraal. We willen dat iedereen eigen keuzes kan maken. We zoeken steeds naar nieuwe wegen om dat mogelijk te maken.

Onze medewerkers krijgen dan ook veel ruimte bij de uitvoering van hun werk en de kans om zichzelf te ontwikkelen. Wij willen dat jij als medewerker plezier beleeft aan je werk en dat jij het bieden van zorg en ondersteuning aan onze bewoners als zinvol ervaart. Goede zorg voor de bewoners, begint met jezelf fit en vitaal voelen. We vinden het belangrijk dat je hier zelf actief mee bezig bent en bieden faciliteiten die je hierbij kunnen helpen.

Wat bieden wij jou?

Wij proberen zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen, mogelijkheden en interesses van jou als vrijwilliger. Onze afspraken samen leggen we netjes vast in een vrijwilligersovereenkomst. Gemaakte reiskosten worden vergoed en S&L Zorg heeft een verzekering afgesloten voor persoonlijke aansprakelijkheid en ongevallen. Je krijgt begeleiding en ondersteuning van de coördinator Vrijwilligerswerk. En natuurlijk een hele leuke en dankbare werkomgeving!

Zin om samen met ons het maximale uit onze zorg te halen en jouw talent in te zetten voor onze cliënten? Solliciteer dan snel.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met , Sabine de Kok, Coördinator Vrijwilligerswerk via Whatsapp, of via 088-7777444.

Locatie
Contactpersoon
Sluitingsdatum
Deel deze vacature