Wil jij jezelf graag inzetten voor onze bewoners?

Bij S&L Zorg zijn vrijwilligers altijd welkom! Het maakt niet uit hoeveel tijd je hebt. Er is altijd wel iets te doen. Een rondje wandelen of fietsen met een bewoner, samen koken, mee naar één van onze eigen zwembaden of het maken van een uitstapje naar de dierentuin of de stad. Ogenschijnlijk gewone dingen, maar voor onze bewoners bijzondere activiteiten die het leven mooier maken. 

Video afspelen

Maak jij, net als Stefan,
de dag
van onze bewoners?

Dagelijks zijn er bij S&L Zorg vrijwilligers betrokken bij het leven van onze bewoners. Dat vinden wij heel fijn, want zij kunnen vaak net dat beetje extra bieden. Vrijwilligers maken de dag van onze bewoners nog net wat fijner.

Vrijwilligerswerk in alle maten

Er is een grote kans dat wij vrijwilligerswerk hebben voor jouw wensen. Zo zoeken we altijd vrijwilligers voor verschillende woon- en dagbestedingsgroepen. Hierbij kun je een dagdeel per week, ’s ochtends van 9.30 uur tot 12.00 uur of ’s middags van 13.00 uur tot 15.00 uur of in de avonduren/weekend ondersteunen bij één of meerdere activiteiten met bewoners.

Voor zowel Lambertijnenhof in Bergen op Zoom als voor Sterrebos in Roosendaal hebben we vrijwilligerswerk voor jou, maar ook op onze andere zorglocaties in de regio. En we organiseren leuke activiteiten die alleen mogelijk zijn met de hulp van jou als vrijwilliger.

Wat bieden wij jou?

Wij proberen zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen, mogelijkheden en interesses van jou als vrijwilliger. Onze afspraken samen leggen we netjes vast in een vrijwilligersovereenkomst. Gemaakte reiskosten worden vergoed en S&L Zorg heeft een verzekering afgesloten voor persoonlijke aansprakelijkheid en ongevallen. Je krijgt begeleiding en ondersteuning van Sabine de Kok, onze coördinator vrijwilligerswerk. En natuurlijk een hele leuke en dankbare werkomgeving!

Twijfel of vragen?

Neem dan zeker even contact met ons op.

Ja, ik wil vrijwilliger worden!
En nu?

Kennis maken

Je wordt door Sabine de Kok, onze coördinator vrijwilligerswerk, uitgenodigd voor een kennismakings­gesprek. Zij legt je alles uit over het vrijwilligerswerk bij S&L Zorg.

Een kijkje nemen

We gaan kijken op een woning of bij een activiteit van dagbesteding. Je praat met de bewoners en drinkt een kopje koffie of thee met hen. Je besluit of je verder gaat als vrijwilliger bij S&L Zorg.

Aan de slag!

Je wilt vrijwilliger worden. Leuk! Je gaat aan de slag. Regelmatig wordt met je gesproken hoe je het vrijwilligerswerk ervaart.

Onze vrijwilligers vacatures

Vrijwilliger Beemdkroon
Wandelvrijwilliger
Vrijwilliger voor één op één activiteiten
Paardrijvrijwilliger
Fietsvrijwilliger
Andere vrijwilligers

"Onze vrijwilligers zijn van hele grote waarde voor onze bewoners. S&L Zorg kan niet zonder ze!"

Demi van Overveld
Cliëntbegeleider

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, stageplaats, vrijwilligerswerk of ben je gewoon nieuwsgierig en wil je graag eens bij ons binnen kijken? Dan leren we jou graag kennen!