Menslievende zorg

Alle mensen zijn gelijkwaardig, elk mens is uniek. Iedereen heeft recht op een goed leven en bij S&L Zorg zorgen we er samen voor dat dit ook voor mensen met een verstandelijke beperking geldt. De kernwaarden van S&L Zorg zijn: Deskundig, Vertrouwend, Uitdagend en Liefdevol.

De voordelen van
klein

Met bijna 800 medewerkers en ruim 250 vrijwilligers bieden we meer dan 380 bewoners dagelijks uitstekende zorg. Hoewel dat best een forse club met collega’s is, zijn we in de zorg een relatief kleine organisatie. Dat maakt ons als organisatie ontzettend flexibel en ambitieus. Jouw inzet en prestaties worden daardoor zeker opgemerkt en maken het verschil. Hierdoor is het mogelijk om op basis van jouw kunnen ook echt het maximale te bereiken!

Midden in de
samenleving

S&L Zorg staat midden in de samenleving. Veel mensen binnen en/of verbonden aan S&L Zorg hebben een bijdrage geleverd aan onze samenleving. De bewoners nemen deel aan activiteiten in de eigen buurt en eigen gemeente. Tevens doen buurtgenoten en andere belangstellenden mee aan activiteiten die op onze locaties worden georganiseerd. Voorbeelden zijn de Halloweenoptocht en het Halloweenfeest met de buurtkinderen en de Koningsnacht met de kindervrijmarkt uit de buurt.

Werken,
nu en in de toekomst

In Nederland, en dus ook bij S&L Zorg, hebben we te maken met een groeiend tekort aan zorgmedewerkers. Om de komende jaren met minder zorgmedewerkers toch goede zorg te kunnen blijven leveren en daarnaast ook plezier te blijven behouden in het werk introduceren we: ‘Samen aan zet!’. Onder ‘Samen aan zet!’ vallen alle veranderingen die we de komende maanden en jaren stapsgewijs samen gaan doorvoeren. 

Lees hier meer over ‘Samen aan zet!’.

Bekijk onze
video!

Video afspelen

Gemeente Roosendaal

Sterrebos

Roosendaal

Triasdijk

Roosendaal

Greeflaan

Wouw

Bergsestraat

Wouw

Potgieterlaan

Roosendaal

St. Theresiastraat

Roosendaal

Kunst &Zo

Roosendaal

Gemeente Bergen op Zoom

Lambertijnen­hof

Bergen op Zoom

Portugalstraat

Bergen op zoom

Diepenbrocklaan

Bergen op Zoom

Woonboerderij Ruigevelden

Lepelstraat

Kunst &Zo

Bergen op zoom

“Aandacht is het mooiste wat je iemand kunt geven.”

Sandra van der Sloot
Cliëntbegeleider

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, stageplaats, vrijwilligerswerk of ben je gewoon nieuwsgierig en wil je graag eens bij ons binnen kijken? Dan leren we jou graag kennen!