Maatschappelijke stage

Maatschappelijke stage bij S&L Zorg

Dagelijks zijn er bij S&L Zorg veel vrijwilligers betrokken bij het leven van onze bewoners. Dat vinden wij heel fijn, want zij kunnen vaak net dat beetje extra bieden. Zo maken we samen de dag van onze bewoners nog net wat fijner. Ook als jongere ben je vanaf 15 jaar van harte welkom om vrijwilligerswerk te komen doen als onderdeel van je maatschappelijk stage.

Wat kan je bij S&L Zorg doen?

Hou jij net als onze bewoners van samen leuke dingen doen? Zoals een stukje wandelen, een spelletje doen of gezellig een praatje maken. Ben je sportief of kan je goed organiseren? Dan zoeken wij jou! Zowel op Lambertijnenhof in Bergen op Zoom, Sterrebos in Roosendaal en onze locatie in Wouw ben je van harte welkom.
Er zijn heel veel mogelijkheden waarbij jij jouw talent kan inzetten.

Wie zijn wij?

Wij bieden uitstekende zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, dat vinden we logisch bij S&L Zorg. Maar, menslievende zorg is echt ons doel. Dit zie je terug bij jou als medewerker, maar ook bij onze vrijwilligers en mantelzorgers, de gezellige huizen, de levendige zorgwijken, de activiteiten en dagbesteding.

Met zo’n 800 medewerkers, en 250 vrijwilligers, bieden we meer dan 380 bewoners dagelijks uitstekende zorg. We zijn dus best met velen, maar zo voelt het niet. Eigenlijk zijn we een informele zorginstelling. In onze zorg staat de bewoner altijd centraal. We willen dat iedereen eigen keuzes kan maken. We zoeken steeds naar nieuwe wegen om dat mogelijk te maken.

Onze medewerkers krijgen dan ook veel ruimte bij de uitvoering van hun werk en de kans om zichzelf te ontwikkelen. Wij willen dat jij als medewerker plezier beleeft aan je werk en dat jij het bieden van zorg en ondersteuning aan onze bewoners als zinvol ervaart. Goede zorg voor de bewoners, begint met jezelf fit en vitaal voelen. We vinden het belangrijk dat je hier zelf actief mee bezig bent en bieden faciliteiten die je hierbij kunnen helpen.

Zin om samen met ons het maximale uit onze zorg te halen en jouw talent in te zetten voor onze bewoners? Solliciteer dan snel.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met , Sabine de Kok, Coördinator Vrijwilligerswerk via 088-7777444 of vrijwilligerswerk@slzorg.nl

Locatie
Contactpersoon
Sluitingsdatum
Deel deze vacature