Vrijwilliger voor één op één activiteiten

Vrijwilligerswerk bij S&L Zorg

Dagelijks zijn er bij S&L Zorg vrijwilligers betrokken bij het leven van onze bewoners. Dat vinden wij heel fijn, want zij kunnen vaak net dat extra bieden. Vrijwilligers maken de dag van onze bewoners nog net wat fijner.

Je functie

Hou jij net als onze bewoners van samen leuke dingen doen? Zoals een stukje wandelen, een spelletje doen en gezellig een praatje maken. En wanneer jullie elkaar beter kennen samen een uitstapjes maken?
Voor zowel Lambertijnenhof in Bergen op Zoom als voor Sterrebos in Roosendaal hebben we dan vrijwilligerswerk voor jou.

Wie zijn wij?

Wij bieden uitstekende zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, dat vinden we logisch bij S&L Zorg. Maar, menslievende zorg is echt ons doel. Dit zie je terug bij jou als medewerker, maar ook bij onze vrijwilligers en mantelzorgers, de gezellige huizen, de levendige zorgwijken, de activiteiten en dagbesteding.

Met zo’n 800 medewerkers, en 250 vrijwilligers, bieden we meer dan 380 bewoners dagelijks uitstekende zorg. We zijn dus best met velen, maar zo voelt het niet. Eigenlijk zijn we een informele zorginstelling. In onze zorg staat de bewoner altijd centraal. We willen dat iedereen eigen keuzes kan maken. We zoeken steeds naar nieuwe wegen om dat mogelijk te maken.

Onze medewerkers en vrijwilligers krijgen dan ook veel ruimte bij de uitvoering van hun werk en de kans om zichzelf te ontwikkelen. Wij willen dat jij als medewerker plezier beleeft aan je werk en dat jij het bieden van zorg en ondersteuning aan onze bewoners als zinvol ervaart. Goede zorg voor de bewoners, begint met jezelf fit en vitaal voelen. We vinden het belangrijk dat je hier zelf actief mee bezig bent en bieden faciliteiten die je hierbij kunnen helpen.

Wat bieden wij jou?

Wij proberen zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen, mogelijkheden en interesses van jou als vrijwilliger. Onze afspraken samen leggen we netjes vast in een vrijwilligersovereenkomst. Gemaakte reiskosten worden vergoed en S&L Zorg heeft een verzekering afgesloten voor persoonlijke aansprakelijkheid en ongevallen. Je krijgt begeleiding en ondersteuning van de coördinator Vrijwilligerswerk. En natuurlijk een hele leuke en dankbare werkomgeving!

Zin om samen met ons het maximale uit onze zorg te halen en jouw talent in te zetten voor onze cliënten? Solliciteer dan snel.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met , Sabine de Kok, Coördinator Vrijwilligerswerk via s.d.kok@slzorg.nl of 088-7777444.

Locatie
Contactpersoon
Sluitingsdatum
Deel deze vacature