Vrijwilliger Beemdkroon

Over een aantal maanden wordt de nieuwe woonlocatie de Beemdkroon in de wijk Markiezaten in Bergen op Zoom geopend. Hiervoor zijn we op zoek naar vrijwilligers die een uurtje vrij hebben om te ondersteunen op de dagbesteding.

De mogelijkheden voor het doen van vrijwilligerswerk zijn er in verschillende vormen. Je kunt denken aan samen een stuk fietsen of wandelen, de tijd nemen voor persoonlijke aandacht of een goed gesprek, mee gaan zwemmen of samen iets creatiefs doen. Ogenschijnlijk gewone dingen, maar voor onze bewoners bijzondere activiteiten die het leven mooier maken.

Wie zijn wij?

Wij bieden uitstekende zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, menslievende zorg is echt ons doel. In onze zorg staat de bewoner altijd centraal. Wij willen dat jij als vrijwilliger plezier beleeft aan je werk en dat jij het bieden van zorg en ondersteuning aan onze bewoners als zinvol ervaart.

Wat bieden wij jou?

Wij proberen zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen, mogelijkheden en interesses van jou als vrijwilliger. Onze afspraken samen leggen we netjes vast in een vrijwilligersovereenkomst. Gemaakte reiskosten worden vergoed en S&L Zorg heeft een verzekering afgesloten voor persoonlijke aansprakelijkheid en ongevallen. Je krijgt begeleiding en ondersteuning van de coördinator Vrijwilligerswerk. En natuurlijk een hele leuke en dankbare werkomgeving!
Zin om samen met ons het maximale uit onze zorg te halen en jouw talent in te zetten voor onze cliënten? Reageer dan snel.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met Sabine de Kok, Coördinator Vrijwilligerswerk via vrijwilligerswerk@slzorg.nl of 06-41724018

Locatie
Contactpersoon
Sluitingsdatum
Deel deze vacature