Stagiaire zorg (wonen & dagbesteding)

Op zoek naar een stage?

Ben jij op zoek naar een stage bij een menslievende organisatie in de gehandicaptenzorg? Wil jij graag onze bewoners verzorgen op de woning, of juist helpen met leren, behouden en ervaren bij de dagbesteding? Dan is S&L Zorg een match voor jou!

Wat ga je leren?

Afhankelijk van de stageplaats, wonen of dagbesteding, zullen de inhoudelijke werkzaamheden er verschillend uit kunnen zien. Wat bij beiden centraal staat is het verzorgen, begeleiden en ondersteunen van onze bewoners. Een belangrijk thema hierin is Regie op eigen leven, dit zal iets zijn wat je zal gaan leren en toepassen tijdens je stage.

De cliëntgroepen van S&L Zorg

Binnen S&L Zorg bieden wij zorg en begeleiding aan diverse cliëntgroepen, deze variëren van licht verstandelijke beperking tot ernstig verstandelijk (meervoudig) beperkt. Maak tijdens jouw stage kennis met een van deze cliëntgroepen en ontdek of deze groep bij jou past!

Wil je een eerste impressie van S&L Zorg? Kijk dan de onderstaande video!

Wie zijn wij?

Wij bieden uitstekende zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, dat vinden we logisch bij S&L Zorg. Maar, menslievende zorg is echt ons doel. Dit zie je terug bij jou als medewerker, maar ook bij onze vrijwilligers en mantelzorgers, de gezellige huizen, de levendige zorgwijken, de activiteiten en dagbesteding.

Met zo’n 800 medewerkers, en 250 vrijwilligers, bieden we meer dan 380 bewoners dagelijks uitstekende zorg. We zijn dus best met velen, maar zo voelt het niet. Eigenlijk zijn we een informele zorginstelling. In onze zorg staat de bewoner altijd centraal. We willen dat iedereen eigen keuzes kan maken. We zoeken steeds naar nieuwe wegen om dat mogelijk te maken.

Onze medewerkers krijgen dan ook veel ruimte bij de uitvoering van hun werk en de kans om zichzelf te ontwikkelen. Wij willen dat jij als medewerker plezier beleeft aan je werk en dat jij het bieden van zorg en ondersteuning aan onze bewoners als zinvol ervaart. Goede zorg voor de bewoners, begint met jezelf fit en vitaal voelen. We vinden het belangrijk dat je hier zelf actief mee bezig bent en bieden faciliteiten die je hierbij kunnen helpen.

Wat bieden wij jou?

  • Bij een stageduur langer dan 1 maand en een omvang van minimaal 150 uur een stagevergoeding van € 400,- bruto (conform de CAO Gehandicaptenzorg).
  • Een opgeleide werkbegeleider op MBO niveau en tijd en ruimte om aan school te werken.
  • Een plek waar jouw ontwikkeling centraal staat.
  • Je komt in een leuk team waar je echt onderdeel van bent.

Nieuwsgierig?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, of wil je een dagje meelopen? Neem contact op met Jessica Tak via Whatsapp of via j.tak@slzorg.nl. We gaan graag voor je kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Locatie
Contactpersoon
Sluitingsdatum
Deel deze vacature