Andere stages

Andere stages

Naast onze leerroutes BOL en BBL, waarin wij onze toekomstige zorgmedewerkers opleiden, bieden wij ook graag andere studenten een leerplek. Denk hierbij aan een stageplaats op hbo- of wo-niveau, om mee te lopen of om af te studeren, maar ook mbo-stages van andere opleidingen. 

Tijdens je stage ervaar je hoe is het is om te werken in een relatief kleine dynamische zorgorganisatie, waar menslievende zorg voorop staat! 

Wie zijn wij?

Wij bieden uitstekende zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, dat vinden we logisch bij S&L Zorg. Maar, menslievende zorg is echt ons doel. Dit zie je terug bij jou als medewerker, maar ook bij onze vrijwilligers en mantelzorgers, de gezellige huizen, de levendige zorgwijken, de activiteiten en dagbesteding.

Met zo’n 800 medewerkers, en 250 vrijwilligers, bieden we meer dan 380 bewoners dagelijks uitstekende zorg. We zijn dus best met velen, maar zo voelt het niet. Eigenlijk zijn we een informele zorginstelling. In onze zorg staat de bewoner altijd centraal. We willen dat iedereen eigen keuzes kan maken. We zoeken steeds naar nieuwe wegen om dat mogelijk te maken.

Onze medewerkers krijgen dan ook veel ruimte bij de uitvoering van hun werk en de kans om zichzelf te ontwikkelen. Wij willen dat jij als medewerker plezier beleeft aan je werk en dat jij het bieden van zorg en ondersteuning aan onze bewoners als zinvol ervaart. Goede zorg voor de bewoners, begint met jezelf fit en vitaal voelen. We vinden het belangrijk dat je hier zelf actief mee bezig bent en bieden faciliteiten die je hierbij kunnen helpen.

Wat bieden wij jou?

Bij een stageduur langer dan 1 maand en een omvang van minimaal 150 uur ontvangt de stagiair een vergoeding conform de CAO Gehandicaptenzorg.

Zin om samen met ons het maximale uit onze zorg te halen en jouw talent in te zetten voor onze bewoners? Stuur ons dan een open sollicitatie via onderstaande button waarin je jouw ideeën over jouw stage bij S&L Zorg uit kunt leggen. Je weet maar nooit!

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar onze praktijkbegeleider praktijkopleider Jessica Tak via j.tak@slzorg.nl.

Locatie
Contactpersoon
Sluitingsdatum
Deel deze vacature