Andere stages

Op zoek naar een leuke stageplek?

Lijkt het jou leuk jezelf verder te ontwikkelen in een menslievende zorgorganisatie? Wil je kennismaken met een organisatie in de gehandicaptenzorg? En volg je een opleiding die niet zorg gerelateerd is?
Ieder jaar heeft S&L Zorg verschillende mogelijkheden voor stages buiten de directe zorg, bijvoorbeeld binnen de afdeling behandeling als fysiotherapeut of ergotherapeut, facilitair medewerker of binnen HRM. Voor deze stages zijn er geen standaard vacatures. Heb je interesse in een stageplaats binnen één van deze afdelingen, neem dan snel contact op!

Bij S&L Zorg heb ik mijzelf echt verder kunnen ontwikkelen. Dit kwam onder andere door de goede begeleiding maar ook omdat je de vrijheid krijgt om overal aan mee te denken of werken Danique Vrolijk HR stagiaire

Wil je een eerste impressie van S&L Zorg? Kijk dan de onderstaande video!

Wie zijn wij?

Wij bieden uitstekende zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, dat vinden we logisch bij S&L Zorg. Maar, menslievende zorg is echt ons doel. Dit zie je terug bij jou als medewerker, maar ook bij onze vrijwilligers en mantelzorgers, de gezellige huizen, de levendige zorgwijken, de activiteiten en dagbesteding.

Met zo’n 800 medewerkers, en 250 vrijwilligers, bieden we meer dan 380 bewoners dagelijks uitstekende zorg. We zijn dus best met velen, maar zo voelt het niet. Eigenlijk zijn we een informele zorginstelling. In onze zorg staat de bewoner altijd centraal. We willen dat iedereen eigen keuzes kan maken. We zoeken steeds naar nieuwe wegen om dat mogelijk te maken.

Onze medewerkers krijgen dan ook veel ruimte bij de uitvoering van hun werk en de kans om zichzelf te ontwikkelen. Wij willen dat jij als medewerker plezier beleeft aan je werk en dat jij het bieden van zorg en ondersteuning aan onze bewoners als zinvol ervaart. Goede zorg voor de bewoners, begint met jezelf fit en vitaal voelen. We vinden het belangrijk dat je hier zelf actief mee bezig bent en bieden faciliteiten die je hierbij kunnen helpen.

Wat bieden wij jou?

  • Bij een stageduur langer dan 1 maand en een omvang van minimaal 150 uur een stagevergoeding van € 400,- bruto (conform de CAO Gehandicaptenzorg).
  • Een plek waar jouw ontwikkeling centraal staat.
  • Je komt in een leuk team waar je echt onderdeel van bent.
  • Een opgeleide werkbegeleider met daarnaast tijd en ruimte om aan school te werken.

Nieuwsgierig?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Jessica Tak via Whatsapp of via j.tak@slzorg.nl. We gaan graag voor je kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Locatie
Contactpersoon
Sluitingsdatum
Deel deze vacature