Misschien ken je ons al, maar misschien ook nog niet. Daarom stellen we onszelf graag even aan je voor. Wij zijn S&L Zorg. Met bijna 800 medewerkers en ruim 250 vrijwilligers bieden we meer dan 380 bewoners met een verstandelijke beperking dagelijks uitstekende zorg.

Ervaar het zelf

Naast diverse woningen in de wijk hebben we twee unieke zorgwijken. In Roosendaal is dat Sterrebos, een wijk als elke andere wijk, waar mensen met een verstandelijke beperking bij elkaar wonen. In Bergen op Zoom wonen mensen in hun ‘eigen’ Lambertijnenhof.

Om onze uitstekende zorg te kunnen blijven leveren zijn we hard op zoek naar nieuwe collega’s. Collega’s met hart voor de zorg en voor onze bewoners, want dat vinden we het allerbelangrijkste. Of je nu wel of geen zorgopleiding hebt; echt iedereen kan bij ons aan de slag, als je maar wilt!

Opleiding zorg en welzijn - ouderenzorg
"De allerbeste keuze ooit."

Ilse Bolier 
Teamleider Wonen

Werken bij S&L Zorg:

Wat zijn de mogelijkheden?

Afhankelijk van je opleiding en achtergrond bieden we verschillende mogelijkheden. Bekijk snel wat van toepassing is op jou en ervaar het verschil!

Je hebt een mbo of hbo opleiding op het gebied van verpleging en verzorging of welzijn

Je kunt direct aan de slag bij ons! Bijvoorbeeld in de functie van cliëntbegeleider, zorgcoördinator of teamleider. Er is van alles mogelijk. App of bel voor een afspraak of bekijk hier al onze vacatures!

Je hebt een aanverwante opleiding in zorg of welzijn (zoals CIOS of pedagogisch medewerker)

Je kunt direct aan de slag aan de hand van een modulair traject, waarbij je leert en ontwikkelt op maat op een manier die past bij het werk in de praktijk. App of bel voor een afspraak of klik hier voor meer informatie.

Je hebt geen relevante zorgopleiding gevolgd

Je volgt het opleidingstraject Praktijkgestuurd Leren (PGL) op jouw eigen tempo. Dit traject duurt gemiddeld 2 jaar waarbij je werkt en leert tegelijk. App of bel voor een afspraak of klik hier voor meer informatie. 

"Als jij de eerste stap zet, zorgen de bewoners ervoor dat je nooit meer anders wilt."

Demi van Overveld
Cliëntbegeleider

opleiding zorg en welzijn

Recente Vacatures

Vorige
Volgende
"Ik kan in dit werk echt mijn hart kwijt."

Renate Suykerbuyk 
Zorgcoördinator